top of page

             Projecten

WhatsApp Image 2023-02-24 at 19.31.07.jpeg
IMG_9745.jpg

Springs of Joy Uganda

Springs of Joy Uganda is een jonge, Community Based organisatie, die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zoals straatkinderen, kinderen van single- en/of tienermoeders, kinderen met HIV en kinderen met een beperking, in de sloppenwijk Kamwokya van de hoofdstad van Oeganda, Kampala.

springsofjoy.org

Botir Matak

Botir Matak betekent Groene Fles en is een project van ReLoka, een social enterprise in Timor-Leste. Botir Matak werkt aan afval reductie en aan job-training voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij recyclen gebruikte wijn- en bierflessen door er drinkglazen, plantpotten en vazen van te maken.

www.re-loka.com

Sponsor 4 Education

Het Sponsor4Education programma is gestart om de kinderen van Springs of Joy Uganda een kans te geven om zich te ontwikkelen en te ontsnappen aan armoede. Met dit programma zoeken we donoren die de schoolcarriere van een kind willen sponsoren.

springsofjoy.org/sponsor4education

SUKU

SUKU is het tweede project van de social enterprise ReLoka in Timor-Leste. SUKU vertaalt het traditionele borduren, dat in Timor-Leste nog veelal wordt gedaan in moderne designs en producten, produceert producten van gerecycled stof en traint jonge vrouwen met een beperking in naai en borduurtechnieken, zodat zij een inkomen kunnen genereren. 

www.re-loka.com

bottom of page