Projecten

IMG_9745.jpg

Springs of Joy Uganda

Springs of Joy Uganda is een jonge, Community Based organisatie, die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zoals straat kinderen, kinderen van single- en/of tienermoeders, kinderen met HIV en kinderen met een beperking, in de sloppenwijk Kamwokya van de hoofdstad van Uganda, Kampala.

springsofjoy.org

Botir Matak

Botir Matak betekent Groene Fles en is een project van Involve'O, een Social Company in Timor-Leste. Botir Matak werkt aan afval reductie en aan job-training voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij recyclen gebruikte wijn- en bierflessen door er drinkglazen, plantpotten en vazen van te maken.

www.facebook.com/botirmatak

Sponsor 4 Education

Het Sponsor4Education programma is gestart om de kinderen van Springs of Joy Uganda een kans te geven om zich te ontwikkelen en te ontsnappen aan armoede. Met dit programma zoeken we donoren die de schoolcarriere van een kind willen sponsoren.

springsofjoy.org/sponsor4education

SUKU

SUKU is het tweede project van de social enterprise Involve'O in Timor-Leste. SUKU vertaalt het traditionele borduren, dat in Timor-Leste nog veelal wordt gedaan in moderne designs en producten en traint jonge vrouwen met een beperking in de productie, zodat zij leren en een inkomen kunnen genereren.

www.facebook.com/SUKUTimorLeste