top of page

Engage!

Doneer gemakkelijk via onze Paypal account, klik op de DONEREN knop, bepaal het bedrag  en vermeld uw specifieke doel.

Wordt donateur en help ons helpen

De projecten die we ondersteunen zijn jonge, lokaal ontsproten projecten, die geen structurele fondsen ontvangen. Zij opereren in de zijlijn van de samenleving, en hun aandacht gaat volledig naar hun doelgroepen, de straatkinderen in Oeganda en de jongeren met een beperking in Oost Timor. De organisaties zijn klein en drijven voornamelijk op vrijwillige inzet. Door uw en onze steun kunnen zij blijven doen waar ze goed in zijn.

Een gift aan onze projecten via EngagePeople betekent dat 100% van uw bijdrage bij het project terecht komt. Onze overhead kosten proberen we zo laag mogelijk te houden en de bestuursleden van de stichting dragen zorg voor de betaling van deze kosten. Een donatie kan gedaan worden via het bankrekening nummer van onze penningmeester, ( NL95RABO 0102708444, ten name van: A. Bouwman) onder vermelding van het doel of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sponsor 4 Education

Springs Of Joy in Oeganda ondersteunt meer dan 100 kinderen in de sloppenwijk Kamwokya, Het belangrijkste doel is om deze kinderen onderwijs te bieden. Hiervoor zoeken we mensen die sponsor willen worden van een schoolcarrière van een kind. 

Help jij een kind naar school? 

Een jaar basisschool kost € 335 en een jaar voortgezet onderwijs € 650.

Neem contact met ons op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Organiseer een fondswerfactie

Wil jij je actief inzetten in Nederland, voor een van onze projecten? Organiseer een fondswerfactie. Klein of groot, alles is welkom en wij helpen je met materiaal en informatie. Je kunt denken aan benefiet diners, koken voor anderen tegen een donatie, statiegeld flessen inzamelen, verkopen op de vrijmarkt, cupcakes verkopen, etc.

Neem contact met ons op voor informatie

Wordt vrijwilliger

De projecten die we steunen, in Oeganda en in Oost Timor, kunnen alle hulp gebruiken. Heb jij vaardigheden, tijd en motivatie, wordt dan vrijwilliger bij een project. Je kunt helpen om de organisatie te versterken, lokale fondswerving op te zetten, kennis over te dragen aan de project medewerkers en vrijwilligers, te voetballen, les te geven, producten te ontwerpen, noem het maar op. Voor elke vaardigheid van jou, weten we wel een uitdaging te vinden. Interesse, Mail hilly.bouwman@gmail.com

Omdat onze stichting heel klein is, en kosten voor een zakelijke bankrekening in verhouding tot onze inkomsten erg hoog zijn, hebben wij besloten om geen bankrekening te openen op naam van de stichting, maar de inkomsten te verzamelen op de Rabobank bankrekening van Aniek Bouwman, die deze beheert in een apart spaarpotje.

Donate
bottom of page