Engage!

Wordt donateur en help ons helpen

De projecten die we ondersteunen zijn jonge, lokaal ontsproten projecten, die geen structurele fondsen ontvangen. Om deze projecten te kunnen ondersteunen zijn we afhankelijk van giften. Een gift aan onze projecten via EngagePeople betekent dat 100% van uw bijdrage bij het project terechtkomt. Onze overhead kosten proberen we zo laag mogelijk te houden en de bestuursleden van de stichting dragen zorg voor de betaling van deze kosten. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Organiseer een fondswerfactie

Wil jij je actief inzetten in Nederland, voor een van onze projecten? Organiseer een fondswerfactie. Klein of groot, alles is welkom en wij helpen je met materiaal en informatie. Je kunt denken aan benefiet diners, koken voor anderen tegen een donatie, statiegeld flessen inzamelen, verkopen op de vrijmarkt, cupcakes verkopen, etc.

Neem contact met ons op voor informatie

Wordt vrijwilliger

De projecten die we steunen, in Oeganda en in Oost Timor, kunnen alle hulp gebruiken. Heb jij vaardigheden, tijd en motivatie, wordt dan vrijwilliger bij een project. Je kunt helpen om de organisatie te versterken, lokale fondswerving op te zetten, kennis over te dragen aan de project medewerkers en vrijwilligers, te voetballen, les te geven, producten te ontwerpen, noem het maar op. Voor elke vaardigheid van jou, weten we wel een uitdaging te vinden. Interesse, Mail hilly.bouwman@gmail.com

Sponsor onze projecten

Onze project organisaties in Oeganda en Oost Timor hebben jouw steun hard nodig. Zij opereren in de zijlijn van de samenleving, en hun aandacht gaat volledig naar hun doelgroepen, de straatkinderen in Oeganda en de jongeren met een beperking in Oost Timor. de organisaties zijn klein en drijven op vrijwillige inzet. 

Help jij een kind naar school? of wil je liever bijdragen aan de ontwikkeling van een beroepstraining centrum voor mensen met een beperking? 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden